Carrièretraject

Hoe vind jij de weg naar jouw droombaan? Tegenwoordig heb je als afgestudeerd fiscalist naast vaktechnisch vermogen ook persoonlijke, emotionele en sociale vaardigheden nodig om de zoektocht naar jouw eerste (fiscale) baan tot een succes te brengen. Deze vaardigheden, ook wel 'softskills', komen daarnaast goed van pas tijdens je studie en zeker ook als je eenmaal je plekje op de arbeidsmarkt hebt gevonden. Redenen genoeg om je middels deelname aan het Carrièretraject te ontwikkelen en te bekwamen op dit gebied! 

Ieder jaar vindt er een aantal Carrièretraject-sessies plaats, waarin steeds een ander onderwerp centraal staat. De sessies worden verzorgd door deskundigen uit de fiscale praktijk, maar ook door partijen die zich specialiseren in het verzorgen van softskill-trainingen en door organisaties die verbonden zijn aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

In het verleden zijn er Carrièretraject-sessies georganiseerd waarin bijvoorbeeld werd geoefend met het lezen van jurisprudentie en zakelijke etiquette. Daarnaast hebben onder meer sollicitatietrainingen, samenwerkingsoefeningen en e-assessmenttrainingen de revue gepasseerd. In collegejaar 2023/2024 zal de Carrièretrajectcommissie wederom een mooie reeks Carrièretraject-sessies neerzetten.

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van softskills? Houd dan je mail goed in de gaten en zorg dat je je inschrijft voor één van de sessies! Er zit een logische opbouw in de volgorde van de sessies, dus het is een absolute aanrader om alle sessies bij te wonen. 

Datum Onderwerp
30 november 2023 14:00-16:00 Fotomoment 1
1 december 2023 10:00-12:00 Fotomoment 2
6 december 2023 19:00-20:00 LinkedIn & CV-training i.s.m. Mazars
   

Heb jij een vraag betreffende het Carrièretraject? Stel deze dan per mail via commissarisextern@christiaanse-taxateur.nl.