XXVIIIe bestuur

Op 4 juni 2020 is het XXVIIIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur bekend gemaakt. Het bestuur bestaat uit zes bestuursleden die zich hieronder even kort voorstellen. 

Charlotte de Lange - Voorzitter
Waarde lezer, na een toch wel bijzonder jaar, is het aan het XXVIIIe om het XXVIIe af te lossen. Mijn naam is Charlotte de Lange en dit jaar mag ik de functie van Voorzitter vervullen. Naast dat ik mij volop in ga zetten voor CT, hoop ik ook nog dit jaar mijn bachelor Fiscaal Recht af te ronden. In mijn vrije tijd zit ik vrij vaak op terrasjes en ik support graag een bepaalde Rotterdamse voetbalclub. Graag tot ziens bij een CT-activiteit!

Aïsha Uwugiaren - Secretaris
Lieve CT'ers, ik ben Aïsha en ik ben aankomend jaar de Secretaris van de CT! Dit houdt dus in dat ik aansprakelijk ben voor de informele activiteiten van de vereniging (kuch borrels kuch). Naast deze enorm leuke functie houd ik mij bezig met mijn bachelor Fiscaal Recht. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd van terrasje naar terrasje te zwerven en eigenlijk te luxe te leven voor mijn kleine studentenbudget... Ze noemen het ook wel: champagnelevensstijl met een bierbudget. Gelukkig ben ik ook altijd te vinden op de (afgekochte) CT borrels, waar ik altijd in ben voor een praatje! Tot op een van de activiteiten!

Rik Brem - Penningmeester
Hoi! Het collegejaar is alweer (bijna) ten einde. Dat betekent een wisseling van de wacht. Mijn naam is Rik Brem en ik zal aankomend jaar de functie van penningmeester vervullen. Aan mij de taak om de vereniging financieel gezond te houden; een hele klus daar mijn bestuursgenootjes het liefst iedere euro vier keer uitgeven. Ook zal ik de Skireiscommissie en de Congrescommissie onder mijn hoede nemen. Naast mijn werkzaamheden voor CT zal ik aankomend collegejaar een begin maken met de master Fiscaal recht. In mijn vrije tijd ben ik geregeld met een aantal CT'ers te vinden in de Erasmus Sport Arena, waar wij menig tegenstander trakteren op een nederlaag zaalvoetbal (dit keer écht, want inmiddels zijn we afgedaald naar de kelderklasse). Graag tot ziens bij de activiteiten van CT!

Ties Bos - Commissaris Extern
Hoi! Mijn naam is Ties Bos, ik ben 20 jaar en zit in de eindfase van mijn bachelor Fiscaal Recht. Aankomend jaar mag ik de Commissaris Extern van de CT zijn, wat inhoudt dat ik namens de vereniging het contact met onze partners onderhoud. Daarnaast zal ik de Bedrijvendag- en Carrièretrajectcommissie leiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk een balletje te slaan en ben ik vaak met vrienden op het terras te vinden. Ik spreek jullie allemaal graag op de eerste CT-activiteit van het jaar!

Yvette Vogler - Commissaris Intern
Hoi allemaal! Mijn naam is Yvette Vogler, Ik ben 22 jaar en zit in de eind fase van mijn bachelor fiscaal recht en hoop volgend jaar aan mijn master directe belastingen te beginnen. Aankomend jaar mag  Commissaris Intern van de CT zijn. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de organisatie van de studiereis, het tax jurisprudence program en de tentamentrainingen. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten maar ben ik ook vaak met mijn vriendinnen op het terras te vinden. Ik zie jullie allemaal graag op de volgende CT-activiteiten!

Wessel van de Sande - Commissaris Media-Marketing
Waarde lezer, mijn naam is Wessel van de Sande, ik ben 21 jaren oud en ik kom uit het prachtige Delft.  Het aankomende jaar heb ik de eer om de functie van Commissaris Media-Marketing te gaan vervullen in het XXVIIIe bestuur van de CT! In die hoedanigheid zal ik ervoor zorgen dat alles wat de CT én haar partners te bieden hebben onder de aandacht van de leden gebracht wordt. Daarnaast zal ik al het moois van het komende jaar vastleggen op beeld en schrift, middels foto’s en de aanslag, om aan het einde van het jaar dit te combineren in een prachtige Almanak! Naast mij het komende jaar in te zetten voor de vereniging hoop ik tevens mijn bachelor Fiscaal Recht af te ronden en weer topscorer te worden in de kelderklasse! We gaan elkaar zien, tot snel!