XXVIIIe bestuur worden?

Wil jij een jaar lang de grootste fiscale studievereniging van Nederland besturen en verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van deze mooie vereniging? Wil jij jezelf ontwikkelen en een fantastische ervaring opdoen naast je studie? 

Helaas! Je had t/m 17 mei de mogelijkheid om te solliciteren. Volgend jaar weer een kans!

Wat houdt een bestuursjaar bij CT in?

Tijdens een bestuursjaar krijg je de kans om jezelf op veel verschillende manieren te ontwikkelen. Samen met vijf andere bestuursleden draag je de verantwoordelijkheid voor onze hele vereniging. Je organiseert evenementen, leidt commissies, legt contact en bezoekt vele potentiële werkgevers en andere partners en werkt aan de verbetering en groei van onze studievereniging. Geïnteresseerd in een bestuursjaar bij CT? Neem dan vooral contact op om hier meer over te weten te komen. We beantwoorden met plezier al je vragen om jou een volledig beeld te geven van een bestuursjaar en om al onze leuke verhalen te vertellen die we hebben meegemaakt tijdens dit jaar!

Q&A om alles te weten te komen over de bestuursfuncties!

Langskomen op onze kamer kan nu even niet, maar om toch alles te weten te komen over een bestuursjaar bij de CT en de taken van de verschillende bestuursfuncties, staat er vanaf 1 mei een Q&A op De Aanslag. Wordt zelfs daarin je vraag niet beantwoord? Stuur ons dan een berichtje via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Lees meer over elke bestuursfunctie:


Als je vragen hebt, kan je altijd met CT appen (010 - 408 14 69) of een mail sturen naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl. We beantwoorden met plezier al je vragen!

Let op: solliciteren voor het XXVIIIe bestuur is inmiddels niet meer mogelijk. Houd alle kanalen in de gaten om erachter te komen wie deel uitmaken van het nieuwe bestuur!