Carrièretraject

In toenemende mate zijn, naast goede studieresultaten en fiscale kennis, ook sociale vaardigheden van groot belang voor de startende fiscalist. Komend jaar zullen er gedurende het gehele collegejaar binnen het Carrièretraject workshops en trainingen op het gebied van softskills voor jullie georganiseerd worden: zo haalt iedereen het beste uit zichzelf! Dit doen we binnen een commissie van vier man sterk, lees de stukjes hieronder om ze te leren kennen:

De leden van de Carrièretrajectcommissie 2018/2019:

Melanie Dek
Hallo allemaal! Mijn naam is Melanie Dek. Ik ben 19 jaar oud en ik ben tweedejaars student Fiscale Economie. Ik kom uit Kruiningen, een dorpje in Zeeland, maar inmiddels woon ik in het gezellige Kralingen. Naast dat ik soms studeer, ben ik lid bij studententennisvereniging Passing Shot, doe ik nog een commissie bij de Belastingwinkel en werk ik als student-assistent. Verder kijk ik graag series in mijn vrije tijd en ben ik altijd in voor een feestje! Na vorig jaar deel te hebben genomen aan de eerstejaarscommissie heb ik veel zin om weer actief te zijn bij CT. Samen met mijn medecommissieleden ben ik van plan dit jaar leerzame activiteiten te organiseren voor onze mede CT’ers, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens onze activiteiten en natuurlijk ook op de borrels!

Emma Gunnewijk
Hoi! Ik ben Emma, 21 jaar en ik doe momenteel de premaster Fiscale Economie aan de EUR na ook mijn bachelor in het mooie Rotterdam te hebben afgerond. Het is mijn eerste jaar als lid van CT, dus ik ga mijn best doen om er een mooie tijd van te maken en veel aanwezig te zijn bij de activiteiten die CT organiseert. In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga en pilates, kook ik uitgebreid en ontdek ik nieuwe koffie- en eettentjes in Rotterdam samen met vrienden. Aankomend jaar zal ik, samen met mijn mede-commissieleden, verschillende workshops in soft skills aanbieden die onmisbaar zijn voor je verdere loopbaan. We hopen jullie bij onze activiteiten te zien!

Nathalie van Eck
Beste CT’er, mijn naam is Nathalie van Eck en ik maak dit jaar deel uit van de Carrièretrajectcommissie! Ik ben 19 jaar oud, kom uit Gouda en ik ben tweedejaars student Fiscaal Recht. Momenteel werk ik niet, dus ik heb alle tijd om lekker te borrelen, uit te gaan en te sporten. Verder houd ik veel van wandelen, koken en fotograferen. Toen ik vorig jaar voor het eerst actief was bij de CT, heb ik een onwijs gezellig, leuk en leerzaam jaar gehad. Ik wilde dus niks liever dan weer deel te nemen aan een commissie en mee te doen aan de vele activiteiten die de CT te bieden heeft. Dit jaar zal ik samen met mijn commissieleden een aantal interessante en leerzame workshops neerzetten om jullie soft-skills te verbeteren. Ik kijk ontzettend naar dit jaar uit en hoop velen van jullie te ontmoeten bij de workshops (en op de borrels natuurlijk). Groetjes!

Yoran van der Pijl
Hallo allemaal! Mijn naam is Yoran van der Pijl. Ik ben inmiddels 20 jaar oud, en ben begonnen aan mijn derde jaar van de bachelor fiscaal recht. Dit is mijn tweede jaar op kamers in Rotterdam en ik heb het afgelopen jaar de stad goed kunnen ontdekken. Ik houd van sport, met als favoriete sporten basketbal en voetbal. Ik ben dan ook (haast) iedere week te vinden in de gymzalen op de campus. Verder houd ik er ook van om gezellig een terrasje te pakken. Ik ben er trots op om lid te zijn van de carrièretrajectcommissie en ik kijk er ook naar uit om samen met mijn commissie iets moois neer te zetten.