Carrièretraject

In toenemende mate zijn, naast goede studieresultaten en fiscale kennis, ook sociale vaardigheden van groot belang voor de startende fiscalist. Komend jaar zullen er gedurende het gehele collegejaar in het Carrièretraject workshops en trainingen op het gebied van softskills voor jullie georganiseerd worden: zo haalt iedereen het beste uit zichzelf! De Carrièretrajectcommissie, bestaande uit drie vaardige dames, draagt de zorg voor de organisatie van de verschillende workshops en trainingen. Lees de stukjes hieronder om ze te leren kennen.

De leden van de Carrièretrajectcommissie 2019/2020:

Kim Herselman
Hi! Mijn naam is Kim Herselman. Ik ben 22 jaar oud en net begonnen aan de master fiscaal recht na een half jaar in Barcelona te hebben gewoond. Ik woon sinds mijn 18e in Rotterdam en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin hier. Mijn hobby’s zijn vrij standaard; ik vind het leuk om met vriendinnen af te spreken en ook om te sporten en te koken. Het is voor mij het eerste jaar als actief lid bij de CT. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen en natuurlijk ook om de verschillende carrieretraject bijeenkomsten samen met Britt en Nikki te gaan organiseren. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en hoop jullie natuurlijk allemaal te zien op de workshops!

Nikki Schaminee
Hoi! Mijn naam is Nikki Schaminee, ik ben 21 jaar en ik ben dit jaar begonnen aan de premaster Fiscale Economie. Ik woon nog in Tilburg, waar ik mijn bachelor IBA heb gedaan en de master Accountancy tussendoor nog probeer af te ronden. Naast het studeren ben ik lid van de studentenroeivereniging Vidar, ben ik af en toe op het hockeyveld te vinden en hou ik ervan om te reizen en gezellige dingen te doen met vrienden. Dit jaar zal ik samen met de andere commissieleden het carrièretraject organiseren. Ik heb er zin in en hoop jullie daar te zien!

Britt Schmeink
Lieve CT’er, ik ben Britt Schmeink, 23 jaar en ik ben op dit moment bezig met mijn master Fiscaal Recht (directe variant). Ik woon inmiddels al meer dan 4 jaar in Rotterdam en heb het heel erg naar mijn zin. Ik hou van lekker eten, drankjes doen, netflixen, (sporadisch) sporten, koken en natuurlijk mijn soft-skils verbeteren! 
Ik heb dit jaar de eer om deel uit te mogen maken van de carrièretrajectcommissie. Dit is de eerste commissie die ik doe voor CT maar ik hoor van zo veel mensen dat ze het super leuk en leerzaam vinden om actief te zijn bij CT, dus ik kijk daar enorm naar uit. We hebben dit jaar heel veel interessante en nuttige workshops voor jullie in petto dus ik hoop jullie daar te zien! Liefs!