Voorzitter - Rogier van de Wal

Waarde lezer,

Mijn naam is Rogier van de Wal en dit jaar heb ik de eer de taak van voorzitter te vervullen van het XXVIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Eerst kort wat over mijzelf: ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in het Brabantse Rijsbergen, in de buurt van Breda. Na mijn jeugd daar ben ik naar Rotterdam gekomen om te gaan studeren.

Vier jaar geleden begon ik aan de studie Bedrijfskunde, maar al gauw kwam ik erachter dat deze studie niet bij mij paste. Hierna ben ik overgestapt naar Fiscaal Recht en dat is een keuze geweest waarmee ik mezelf nog elke dag gelukkig prijs. Afgelopen jaar heb ik de meeste vakken van mijn bachelor afgerond en als ik eventueel nog wat vrije tijd heb naast mijn bestuurstaken ga ik mijn best doen deze bachelor af te ronden en mijn civiel effect binnen te slepen.

Naast mijn studie ben ik in mijn tweede jaar actief lid geworden van de CT, door mij in te zetten voor de congrescommissie en in het afgelopen jaar ben ik actief geweest als lid voor de almanakcommissie. Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op deze twee jaar, omdat je in staat bent met een leuke commissie echt iets neer te zetten, hetzij in de vorm van een groot evenement, hetzij in de vorm van een boekwerk. Daarnaast biedt deelname in een commissie de uitgelezen kans om ontzettend veel te leren.

In deze twee jaar heb ik aan ontzettend veel activiteiten van de CT deelgenomen: Zo heb was ik een vaste gast op de maandelijkse ledenborrels, ben ik bij bedrijvendagen en kantoorbezoeken geweest en mocht ik zelfs mee op de studiereis. Door deze leuke en leerzame activiteiten begon het bij mij al snel te kriebelen om me op grotere schaal in te zetten voor de vereniging. Afgelopen jaar was voor mij de ideale gelegenheid om te solliciteren in verband het kleine aantal vakken dat ik aankomend jaar zou gaan volgen.

Ik kijk ontzettend uit naar alle activiteiten en evenementen die ook aankomend jaar weer georganiseerd zullen worden en wil jullie dan ook aanmoedigen actief te worden in een commissie en deel te nemen aan de vele activiteiten. Ik verwelkom jullie graag op kamer H13-11 voor een kop koffie of op een van onze ledenborrels!

Met vriendelijke groet,

Rogier van de Wal
Voorzitter 2018/2019