Voorzitter - Charlotte de Lange

Waarde lezer,

Mijn naam is Charlotte de Lange en dit jaar heb ik de eer de taak van voorzitter van het XXVIIIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur te vervullen. Om te beginnen introduceer ik mijzelf kort: ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in Maassluis maar woon nu al een tijdje in Rotterdam.

Vier jaar geleden ben ik begonnen aan de studie Fiscaal recht aan de Erasmus universiteit. In mijn derde jaar ben ik vertrokken naar Milaan om daar een minor in Finance te gaan doen. Dit jaar hoop ik mijn bachelor af te ronden en mijn civiel effect te behalen.

Naast mijn studie heb ik ongeveer mijn hele leven aan klassiek ballet gedaan en vind ik het leuk om te koken. De afgelopen twee jaar heb ik mij ook al actief in mogen zetten voor CT. Dit deed in de skireiscommissie en de congrescommissie. Actief zijn voor CT heb ik als heel leuk en leerzaam ervaren. Naast dat je veel mede-fiscalisten en kantoren leert kennen, ontwikkel je ook je organisatorische skills.

De afgelopen jaren heb ik aan veel activiteiten van CT deelgenomen, van de borrels en de skireis tot de meer formele activiteiten zoals het Fiscale Congres en de  Fiscale Bedrijvendag. Hier heb ik gezien hoe veelzijdig CT is en wat zij kan betekenen voor studenten. Om leiding te mogen aan CT, in dit toch wel bijzondere jaar, vind ik daarom een mooie grote uitdaging. Dit jaar is natuurlijk een beetje anders dan andere jaren, maar dit biedt ook zeker weer kansen om af te wijken van het vaste stramien en naar creatieve nieuwe ideeën en activiteiten te kijken.

Ik kijk ontzettend uit naar alle activiteiten en evenementen die ook aankomend jaar weer georganiseerd zullen worden en wil jullie CT’ers dan ook aanmoedigen actief te worden in een commissie en deel te nemen aan de vele, diverse activiteiten. Ik zie jullie bovendien graag geregeld langskomen op onze kamers in Sanders en Bayle!

Met vriendelijke groet,

Charlotte de Lange
Voorzitter 2020/2021