Secretaris - Stijn Maas

Beste lezer, lieve CT’er,

Dit collegejaar zal ik met veel plezier de rol van Secretaris vervullen in het bestuur. Ik zal mezelf even kort voorstellen: ik ben 21 jaar oud, afkomstig uit het te gekke (letterlijk en figuurlijk) Brabantse Roosendaal en ik ga proberen dit jaar mijn bachelor Fiscale Economie binnen te halen. Hiernaast hockey ik al jaren, eerst in Roosendaal maar ik heb mijn vriendenteam verlaten voor een team in Rotterdam. In het weekend ga ik graag naar een festival en stappen met m'n vrienden. 

Ik loop al eventjes mee bij CT: eerst ben ik actief geworden in de Carrièretrajectcommissie, die dat jaar spiksplinternieuw was en waar ik veel heb genoten en mogen leren. Afgelopen jaar heb ik de jaarlijkse studiereis mogen organiseren. Dit jaar denk ik, in de rol van Secretaris, opnieuw heel andere kwaliteiten te ontwikkelen en nieuwe waardevolle ervaringen op te doen bij CT.

De eer om de Activiteitencommissie en de Eerstejaarscommissie te leiden zal mij toekomen en ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn commissies voornamelijk verantwoordelijk te zijn voor de informele activiteiten van de CT. Hierbij kun je denken aan CT-sportactiviteiten, het befaamde Diesfeest en het klapstuk van ieder jaar: de eindactiviteit. 

Dit jaar hoop ik iedereen enthousiast en betrokken bij CT te houden, zodat iedereen kan terugkijken op een fantastische studenten- en CT-tijd. Voor alle leden zal ik het aanspreekpunt zijn via de e-mail, maar vergeet ook zeker niet dat wij allemaal mensen zijn en dat het zelfs nog prettiger is om in persoon jullie aanspreekpunt te zijn! Dus als je even wilt babbelen over je studie, de CT, jouw favoriete voetbalclub of over je vakantie, kom gerust tijdens een borrel of activiteit naar mij toe! Bij de kamers (L0-06 en J5-01) staat de deur natuurlijk ook altijd open voor onze leden om een kopje thee/koffie te komen doen en even bij te praten! 

Hopelijk wordt het een erg leuk en gezellig jaar, tot snel! 

Met vriendelijke groet, 

Stijn Maas
Secretaris 2019/2020