Secretaris - Sandra Zakhary

Waarde lezer,

Mijn naam is Sandra Zakhary en dit jaar vervul ik de rol van secretaris van het XXIXe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxataeur. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Alkmaar. In mijn eerste studiejaar ben ik verhuisd naar het prachtige Rotterdam, waar ik geen moment spijt van heb gekregen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en ik houd erg veel van sneakers. Ook ben ik met lekker weer altijd in voor een wandeling met tussendoor een stop bij een ijssalon.  Afgelopen jaar heb ik de bachelor Fiscaal recht afgerond en dit jaar ben ik van plan om nog een aantal civiel effect vakken te volgen.

Tijdens de Eurekaweek ben ik gelijk lid geworden van de CT. Dit bleek achteraf een juiste beslissing te zijn geweest, want naast dat ik nu een plekje in het bestuur mag vervullen, heb ik erg veel nieuwe mensen leren kennen. Ik ben twee jaar actief geweest in de mediacommissie en heb dit met veel plezier gedaan. In de afgelopen jaren (vooral pre corona) heeft de CT veel leuke activiteiten georganiseerd, waarvan ik er dit jaar een aantal zelf mag organiseren.

Als secretaris ben ik het aanspreekpunt voor de leden en ben ik samen met twee commissies verantwoordelijk voor het organiseren van alle informele activiteiten van de CT. De commissies waarmee ik dit zal doen zijn de eerstejaarscommissie en de activiteitencommissie. De hoogtepunten dit jaar zullen (naast de maandelijkse borrel uiteraard) toch wel het Diesfeest en de eindactiviteit zijn. Daarnaast zullen dit jaar naast het sportieve CT-sporttoernooi andere sportieve activiteiten georganiseerd worden. Meer hierover zal later dit collegejaar bekend worden gemaakt.

Ik heb erg veel zin in dit jaar en kijk erg uit naar alle activiteiten. Loop gezellig eens de kamer in voor koffie, thee (of een chococino!) of een spelletje. Ook kun je altijd bij mij terecht voor vragen omtrent de studie, de vereniging of natuurlijk iets anders.

Met vriendelijke groet,

Sandra Zakhary
Secretaris 2021/2022