Secretaris - Jeroen Klingens

Beste lezer, 

Bij mijn eerste kennismaking met de CT had ik nooit verwacht dat ik het zou schoppen tot het Bestuur, maar de leden en de vereniging hebben mij het tegendeel doen bewijzen. Afgelopen collegejaar voor het eerst actief bij de CT en het aanstaande collegejaar als bestuurslid bij de CT, zo snel kan het gaan!  

Aanstaand collegejaar zal ik, Jeroen Klingens, met veel plezier de rol van Secretaris vervullen in het XXVIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik zal mezelf even kort voorstellen; ik ben 24 jaar oud en ik zal dit collegejaar starten met mijn master Directe Belastingen. Voordat ik aan mijn studie fiscaal recht begon aan de EUR heb ik hbo-rechten gestudeerd in Leiden, eenmaal mijn diploma behaald had ik besloten om verder te studeren. Bij de aanvang van mijn studie aan de EUR ben ik ook in Rotterdam gaan wonen. Daarnaast zit ik het liefst geen moment stil in mijn leven en ben ik altijd druk bezig! Doordeweeks werk ik bij een (juridisch) adviesbureau, voetbal ik drie keer in de week, bezoek ik de sportschool minder vaak dan gewenst en in het weekend feest ik graag met mijn vrienden.  

Afgelopen jaar heb ik met veel plezier deelgenomen aan de Activiteitencommissie bij CT en met de kennis die ik daar heb ik opgedaan zal ik nu als Secretaris deze kennis gaan gebruiken om deze commissie te kunnen begeleiden. Naast de Activiteitencommissie zal ik de Eerstejaarscommissie leiden. Samen met mijn commissie zal ik voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de informele activiteiten van de CT, hierbij kan je denken aan: CT sportactiviteiten, weekendjes weg, het befaamde Dies feest en het klapstuk van ieder jaar; de eindactiviteit. 

Dit jaar hoop ik iedereen enthousiast en betrokken bij de CT te houden, zodat iedereen kan terugkijken op een fantastische periode bij de CT. Voor alle leden zal ik het aanspreekpunt zijn via de e-mail of whatsapp, maar vergeet ook zeker niet dat wij allemaal mensen zijn en dat het zelfs nog prettiger is om in persoon jullie aanspreekpunt te zijn! Dus als je even wilt babbelen over je studie, de CT, jouw favoriete voetbalclub of over je vakantie, kom gerust tijdens een borrel of activiteit naar mij toe! Bij de kamer (H13-11) staat de deur natuurlijk ook altijd open voor onze leden om een kopje thee/koffie te komen doen en even bij te praten! 

Hopelijk wordt het een uitermate leuk en gezellig jaar, tot snel! 

Met vriendelijke groet, 

Jeroen Klingens
Secretaris 2018/2019