Secretaris - Evy Bouman

Waarde lezer,

Mijn naam is Evy Bouman en ik ben dit jaar de secretaris van het XXXe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in een klein plaatsje in Brabant. In het eerste jaar van mijn studie fiscaal recht ben ik verhuisd naar het mooie Rotterdam en dat is absoluut de juiste keuze geweest. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of op het terras met vrienden. Verder houd ik van shoppen, fotograferen, reizen en ben ik ook altijd in voor een feestje! Naast dat ik mij dit jaar bezig zal houden met mijn bestuurstaken en hobby’s, werk ik nog als werkstudent bij Deloitte op de afdeling Global Trade Advisory.

Alweer 3 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de CT tijdens de Eurekaweek. Ik ben die week direct lid geworden van de CT en heb vervolgens deelgenomen aan het Eerstejaarsdiner en het Eerstejaarsweekend. Ik ben ontzettend blij dat ik op dat moment die keuze heb gemaakt, want ik ben intussen een heleboel ervaringen en leuke vrienden rijker. In mijn tweede studiejaar ben ik lid geweest van de mediacommissie en afgelopen jaar mocht ik deel uitmaken van de studiereiscommissie. Ik heb enorm genoten van de jaren als actief lid en kijk er enorm naar uit om dit jaar nog meer evenementen te kunnen organiseren door mijn bestuursfunctie.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met de leden, de website, de informele activiteiten en de social media. Bij deze taken zal ik ondersteund worden door mijn 3 commissies, namelijk de activiteitencommissie, eerstejaarscommissie en de mediacommissie. De pareltjes van mijn takenpakket vind ik toch wel dies-feest en het actievenweekend, maar ik kijk ook uit naar het organiseren van onder andere het CT-sporttoernooi, de eerstejaarsactiviteiten en, niet te vergeten, de maandelijkse borrels.

Ik heb super veel zin in het aankomende jaar en alle activiteiten en kijk ernaar uit om iedereen te leren kennen. Loop zeker eens langs bij de kamer voor een gezellig koffietje!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Evy Bouman
Secretaris 2022/2023