Secretaris - Aïsha Uwugiaren

Liefste lezers,

Dit jaar heb ik de eer om de rol van Secretaris te vervullen in het XXVIIIe bestuur. Ik zal mezelf eerst kort voorstellen; ik ben Aïsha en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Schiedam, maar ik ben heel avontuurlijk dus ik heb besloten om zes kilometer verderop in Rotterdam te gaan wonen. Ik ben helaas niet zo uniek of origineel qua hobby’s, ik houd van een lekker drankje doen en van te luxe borrelplankjes (A.K.A. champagnelevensstijl met een bierbudget).

De CT is niet geheel nieuw voor mij. In mijn tweede jaar ben ik lid geweest van de mediacommissie en in mijn derde jaar heb ik de jaarlijkse studiereis mogen organiseren (die helaas niet is doorgegaan vanwege een bepaald virus). Ik heb het bij allebei de commissies enorm naar mijn zin gehad en ik besloot om nog een stapje verder te gaan en te solliciteren voor een functie in het bestuur!

Uiteraard moet er nog wel het een en ander georganiseerd worden en dat mag ik samen doen met de Activiteitencommissie en met de Eerstejaarscommissie. Samen met deze commissies zal ik voornamelijk de informele activiteiten van de vereniging organiseren, denk hierbij aan het CT-voetbaltoernooi, het Diesfeest en als klap op de vuurpijl: de eindactiviteit.

Ik hoop dit jaar voor alle leden enorm leuke en gezellige activiteiten neer te zetten, waardoor iedereen hopelijk kan terugkijken op een leuke studententijd én een leuke tijd bij de CT! Voor alle leden ben ik het aanspreekpunt via de mail, dus je kan mij altijd mailen. Verder ben ik ook regelmatig te vinden op de CT-kamer en uiteraard op alle activiteiten, dus als je zin hebt in een babbel en/of biertje kan je altijd naar mij toekomen!

Ik heb er vertrouwen in dat het een gezellig, maar wel wat vreemd jaar wordt en ik hoop jullie binnenkort allemaal te spreken (in het echt of via Zoom ????).

Met vriendelijke groet,

Aïsha Uwugiaren
Secretaris 2020/2021