Penningmeester - Ruben Hogenelst

Waarde lezer,

Dit jaar heb ik de eer om de rol van Penningmeester te vervullen in het XXIXe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Mijn naam is Ruben Hogenelst en ik kom van oorsprong uit Gouda. Tegen de tijd dat ik naar de middelbare ging heb ik Gouda echter ingeruild voor een nabijgelegen pittoresk dorpje genaamd Reeuwijk. Ook dat heeft niet mogen duren, want sinds ik ben gaan studeren mag ik mij met trots Rotterdammer noemen. Hier ben ik bezig om naast mijn bestuursjaar de laatste paar vakken van mijn Bachelor Fiscaal Recht af te ronden om volgend jaar aan de master Directe Belastingen te kunnen starten.

Als penningmeester heb ik de prachtige taak om zorg te mogen dragen voor de financiële administratie van de vereniging en stel ik daarnaast ook de (deel)begrotingen op. Daarnaast zal ik dit jaar de congrescommissie onder mijn hoede nemen. Tezamen met deze halfjaarlijkse commissie zal ik aan het begin van de zomer een congres over een actueel fiscaalinhoudelijk onderwerp organiseren.

Tot slot ben ik als penningmeester van de R.F.V. Christiaanse-Taxateur ook verantwoordelijk voor de skireis. Tot mijn vreugde kan ik mededelen dat de skireis dit jaar weer zoals van ouds plaats zal kunnen vinden. Houd onze socials dan ook goed in de gaten voor verdere updates hierover!

Naast alle uitdagende bestuurswerkzaamheden dit jaar hoop ik nog tijd over te houden voor mijn hobby’s. Ik ben regelmatig te vinden in het Fitnesscentrum van de Erasmus Sport maar daarnaast is een borreltje met vrienden ook altijd meer dan welkom. 

Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en ik koester de verwachting dat alle CT-activiteiten dit jaar weer doorgang kunnen vinden. Heb je ergens vragen over of wil je gewoon gezellig kletsen, kom dan vooral een keer langs voor een kop koffie of een potje FIFA / Mario Kart op een van onze kamers in Sanders L0.06 en Bayle J5-01!

Met vriendelijke groet,

Ruben Hogenelst
Penningmeester 2021/2022