Penningmeester - Jany Mastenbroek

Waarde lezer,

Mijn naam is Jany Mastenbroek en aankomend jaar mag ik vol trots de rol van penningmeester vervullen binnen het XXVIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Capelle aan den IJssel.

Vier jaar geleden ben ik begonnen met de studie fiscaal recht en werd ik direct lid bij CT. Eerst bezocht ik alleen de borrels, maar na twee jaar werd het tijd om actief lid te worden. Ik heb toen deel mogen uitmaken van de Almanakcommissie, waar ik samen met mijn commissie een prachtig jaarboek heb afgeleverd. Het jaar daarop heb ik deel uitgemaakt van de Congrescommissie, waarbij wij samen met het Fiscaal Economisch Instituut het Fiscaal Congres hebben georganiseerd met het thema ‘Digitale Belastingheffing’. Na deze twee mooie commissies, het leren kennen van heel veel leuke leden én mee geweest te zijn op studiereis naar Kuala Lumpur, werd het tijd om te solliciteren voor de functie van penningmeester.

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik stuur facturen, houd bij waar het geld aan uitgegeven wordt en zorg ervoor dat we op de borrels genoeg geld overhebben voor de afgekochte bar. Daarnaast begeleid ik twee commissies: de skireiscommissie en de congrescommissie. Ook dit jaar zal de CT weer een skireis voor de leden organiseren, waarin we gezamenlijk zullen afreizen naar een prachtig wintersportgebied, waar we kunnen skiën, snowboarden en vooral flink kunnen après-skiën.

Naast mijn studie ben ik te vinden op technofestivals, ben ik altijd op zoek naar leuke eettentjes, ga ik graag op reis, probeer ik bij elke thuiswedstrijd van Feyenoord te zijn, volg ik de Formule 1 en ben ik gek op koken. Hit me up als je over één van deze dingen wilt praten of natuurlijk als je vragen hebt over de CT. Hopelijk zie ik je terug op onze borrels, of kom eens gezellig langs op onze kamer!

Met vriendelijke groet,

Jany Mastenbroek
Penningmeester 2018/2019