Penningmeester - Daan Jongebloed

Waarde lezer,

Mijn naam is Daan Jongebloed en ik heb dit collegejaar de eer om de rol van Penningmeester van het XXVIIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur te mogen vervullen. Ik zal daarnaast ook een poging doen om te beginnen aan de master Fiscaal recht.

Ik ben op het moment van schrijven 21 jaren oud en kom oorspronkelijk uit het prachtige Arnhem. Inmiddels ruim vier jaren geleden ben ik voor een studie International Business Administration naar Rotterdam gekomen. Na een jaar hiermee bezig te zijn geweest, wilde ik graag mijn studententijd nog wat verlengen en besloot ik ook Fiscaal recht te gaan doen. Zodoende kwam ik ook al snel met de CT in aanraking. 

Tijdens mijn eerste jaar was mijn aanwezigheid bij de CT nog beperkt tot de borrels en een bezoek aan de Fiscale Bedrijvendag (ook voor eerstejaars studenten zeer aan te raden). Hierdoor leerde ik toch al snel veel CT'ers kennen en begon ik na te denken om actief te worden in één van de vele commissies. Uiteindelijk heb ik eerst nog een tijd in het buitenland gewoond voor een exchange, voordat ik uiteindelijk een commissie ben gaan doen. Als lid van de Studiereiscommissie (StuCo) heb ik afgelopen jaar van dichtbij het mooiste evenement van de CT mogen meemaken en gezien hoe de organisatie verloopt. Na een prachtige reis naar Ho Chi Minhstad met een fantastische groep begon ik serieus na te denken om te solliciteren voor een bestuursfunctie, en zo geschiedde. 

Tijdens dit jaar ben ik als Penningmeester verantwoordelijk voor de financiële administratie en zorg ik ervoor dat er voor iedere activiteit genoeg budget is. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor een tweetal commissies. 

Dit jaar zal de CT voor het derde jaar op rij afreizen naar een prachtig skigebied om de pistes en après-ski onveilig te maken. Met de Skireiscommissie zal ik ervoor zorgen dat de hele reis vlekkeloos verloopt en iedereen kan genieten van een mooie wintersportreis. Aan het einde van het collegejaar zal ik samen met de Congrescommissie ook verantwoordelijk zijn voor het organiseren van een congres over een actueel fiscaalinhoudelijk onderwerp. 

Ik heb ontzettend veel zin in alle CT-activiteiten in het aankomende jaar en het lijkt me leuk om zoveel mogelijk van jullie te verwelkomen. Heb je ergens vragen over of wil je gewoon gezellig kletsen, kom dan vooral een keer langs voor een kop koffie op een van onze kamers op L0.06 of J5-01!

Met vriendelijke groet,  

Daan Jongebloed
Penningmeester 2019/2020