Penningmeester - Anna Tran

Beste lezer,

Dit jaar heb ik de eer om de rol van Penningmeester te vervullen in het XXXe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Mijn naam is Anna Tran en ik kom van uit Amsterdam. Tegen de tijd dat ik naar de universiteit ging heb ik Amsterdam ingeruild voor Rotterdam. Ik heb mijn Bachelor Fiscaal Recht afgerond en sta nu ingeschreven voor de master Directe belastingen. Ik zal mij komend jaar vooral focussen op bestuurstaken en daarnaast werk ik met plezier als werkstudent bij Mazars en student-assistent bij het Erasmus Studiecentrum voor Belastingen van Lokale overheden. 

Als penningmeester heb ik de prachtige taak om zorg te mogen dragen voor de financiële administratie van de vereniging en stel ik daarnaast ook de (deel)begrotingen op. Daarnaast zal ik dit jaar de congrescommissie onder mijn hoede nemen. Tezamen met deze halfjaarlijkse commissie zal ik aan het begin van de zomer een congres over een actueel fiscaalinhoudelijk onderwerp organiseren.

Tot slot ben ik als penningmeester van de R.F.V. Christiaanse-Taxateur ook verantwoordelijk voor de skireis. Tot mijn vreugde kan ik mededelen dat de skireis dit jaar (als corrie dit toelaat) weer zoals van ouds plaats zal kunnen vinden. Houd onze socials dan ook goed in de gaten voor verdere updates hierover!

Naast alle uitdagende bestuurswerkzaamheden dit jaar hoop ik nog tijd over te houden voor mijn hobby’s. Ik ben regelmatig te vinden in de Basic-Fit. Ook ben ik sinds kort begonnen met rocycle. 

Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en ik koester de verwachting dat alle CT-activiteiten dit jaar weer doorgang kunnen vinden. Heb je ergens vragen over of wil je gewoon gezellig kletsen, kom dan vooral een keer langs voor een kop koffie/thee of een potje FIFA / Mario Kart op een van onze kamers in Sanders L0.06 en Bayle J5-01!

Met vriendelijke groet,

Anna Tran
Penningmeester 2022/2023