Commissaris Media-Marketing - Wessel van de Sande

Waarde lezer,

Mijn naam is Wessel van de Sande en ik heb dit jaar de eer om de rol van Commissaris Media-Marketing van het XXVIIIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur te mogen vervullen. Ik ben op het moment van schrijven 21 jaar oud en het grootste deel van mijn jeugd woonachtig geweest in het pittoreske Nootdorp. Na tot medio collegejaar twee de kat uit de boom gekeken te hebben, ben ik toen ook verhuisd naar de allermooiste rotstad die er is! 

Even terug naar het begin van mijn studententijd. Toen ik als achttienjarig ventje begon aan de Eurekaweek in 2017 wist ik niet wat ik allemaal van deze stad en mijn medestudenten kon verwachten. Gelukkig was deze onwetendheid van zeer korte duur en heb ik gedurende die week met mijn fantastische groep vele mooie momenten meegemaakt én vanzelfsprekend ingeschreven bij de CT. Gedurende dit eerste jaar heb ik via de CT heel veel nieuwe mensen leren kennen en begon Rotterdam steeds meer als ‘’mijn stad’’ te voelen. In de twee jaren die hierop volgden ben ik ook actief geworden als lid van de Almanak- en de Activiteitencommissie om zo ook mijn steentje bij te dragen aan het reilen en zeilen van de vereniging! Gedurende mijn tijd in de Activiteitencommissie begon het idee om een gooi naar het bestuur te doen steeds meer te spelen, et voilà!

Naast mijn studentenleven voetbal ik al 12 jaar en heb ik een paar jaar terug de hogere regionen verlaten voor de roemruchte kelderklasse, waar ik sindsdien zowel op het veld als in de kantine furore maak! Hetgeen ik overigens ook voor één jaar heb gedaan bij het CT-zaalvoetbalteam. Daarnaast kan ik dankzij de ski-reizen ook skiën tegenwoordig; wat je allemaal wel niet leert als CT-lid! Enfin, verder vind ik het leuk om te koken, te schelden op FIFA en vanzelfsprekend lekker te borrelen met mijn vrienden!

Dan nu over mijn functie: als Commissaris Media-Marketing zal ik dit collegejaar een tweetal commissies gaan leiden: de Media- en Almanakcommissie. Met mijn Mediacommissie zullen wij u als lid voorzien van de nodige literatuur middels publicaties in het verenigingsblad ‘’De Aanslag’’, maar ook van beeldmateriaal van de evenementen en up-to-date social media! Met de Almanakcommissie gaan we al hetgeen het aankomend jaar de revue zal passeren vereeuwigen in een prachtig boekwerk, zodat je later nog eens kunt terugdenken aan wat hopelijk een fantastisch jaar gaat worden!

Afsluitend lijkt het me onwijs leuk om jullie het komende jaar te zien tijdens de borrels en de andere activiteiten! Daarnaast is iedereen van harte welkom om op een van onze kamers op de campus langs te komen voor een goed gesprek, een potje FIFA of een kop koffie! Maandag en dinsdag in Sanders (L0.06) en op woensdag en Donderdag in Bayle (J5-01). Tot dan!

Schrijf ik,

Wessel van de Sande
Commissaris Media-Marketing 2020/2021