Commissaris Media - Sabine Kouwenhoven

Waarde lezer, 

Mijn naam is Sabine Kouwenhoven en ik ga komend jaar de functie van Commissaris Media op mij nemen binnen het XXVIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 23 jaar oud en geboren en opgegroeid in Den Haag.  

 Als Commissaris Media zal ik komend jaar met mijn commissies zorgdragen voor de Aanslag en de Almanak. Daarnaast zal ik mij bezighouden met de rest van de media rondom de vereniging en zal ik de foto’s en filmpjes van de borrels en activiteiten verzorgen. Sinds dit jaar heeft Christiaanse-Taxateur ook een instagram account, dus als je deze nog niet volgt, doe dat dan om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en leuke foto’s van borrels en andere activiteiten.  

 Buiten het bestuur om studeer ik Fiscale Economie en Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Ik ben in mijn eerste studiejaar begonnen met Bedrijfseconomie en later pas Fiscale Economie gaan studeren, waardoor ik niet gelijk in mijn eerste jaar lid ben geworden bij CT. Ik ben sinds vorig jaar lid bij CT en heb in dat jaar al veel borrels en leuke activiteiten mogen meemaken. Afgelopen jaar heb ik met de Bedrijvendagcommissie de grootste Fiscale Bedrijvendag van Nederland georganiseerd, wat mij enthousiast maakte om meer voor de vereniging te doen. Op dat moment wist ik dat ik dit jaar graag onderdeel wilde uitmaken van het bestuur. Als je geïnteresseerd bent in een commissie raad ik je zeker aan te solliciteren. 

 Naast alle serieuze dingen hou ik genoeg tijd over voor andere dingen. Ik hou ervan om te sporten in mijn vrije tijd, zo ben ik elke week op het hockeyveld te vinden, ’s winters op de schaatsbaan of op de piste en heb ik als extraatje een abonnement bij de sportschool. Daarnaast vind ik het gezellig om te borrelen, met vrienden af te spreken en hou ik van koken. Naast de borrels en activiteiten van CT ben ik doordeweeks soms ook nog bij RVSV of in de bikini te vinden.  

 Ik zou het leuk vinden om jullie allemaal terug te zien op de borrels en de andere activiteiten. Als je vragen hebt of het gewoon gezellig vindt om een praatje te maken kom dan vooral gezellig naar mij toe tijdens de borrels of kom langs op de kamer H13-11 voor een kop koffie! 

Met vriendelijke groet, 

Sabine Kouwenhoven
Commissaris Media 2018/2019