Commissaris Media-Marketing - Lynda Le Minh

Liefste Lezer,

Met trots deel ik met jullie dat ik de functie Commissaris Media-Marketing dit jaar zal vervullen. Ik zal mij eerst even voorstellen; ik ben Lynda, 22 jaar en vierdejaars lid van de gezelligste studievereniging in Rotterdam. Nu woon ik in het mooie Kralingen maar kom uit de stad Dordrecht. Ik ben een echte familiepersoon dus zondag (na het kijken van Formule-1) zal je mij regelmatig in Dordrecht vinden. Ik houd ervan om lekker te eten, waar dan natuurlijk lekker koken bij hoort.

Na vele borrels, reisjes en formele bezoeken bijgewoond te hebben, wist ik dat ik deel uit wilde maken van het XXIXe. Mijn eerste kennismaking binnen de vereniging was uiteraard de Eurekaweek waar ik kind mocht zijn van de vorige secretaris en voorzitster. Ik heb mijn beste vrienden hier leren kennen, maak ontzettend veel gezellige avonden mee en verbreed mijn netwerk.

Ik wil onze leden net zo veel plezier brengen als ik heb ervaren en nog steeds ervaar binnen CT. Vorig jaar mocht ik deel uitmaken van de activiteitencommissie waar ik met veel enthousiasme samen met mijn commissiegenoten informele activiteiten heb mogen organiseren.

Ik ben dit jaar de influencer van CT nu ik de sociale mediakanalen beheer samen met de Mediacommissie. We ontwerpen posts, schrijven artikelen voor in de Aanslag en maken podcasts (voor het eerst dit jaar dus dat wordt nog wat). Verder ben ik ook verantwoordelijk voor de Almanak die ik met de Almanakcommissie samenstel. Deze sollicitaties gaan open in november dus als het je leuk lijkt om samen met mij de almanak te maken houdt dan onze Instagram dan in de gaten: @ChristiaanseTaxateur.

Dit jaar zal een jaar worden om nooit te vergeten. Ik kijk er naar uit jullie allen te zien!

Met vriendelijke groet,

Lynda Le Minh
Commissaris Media-MarketLyn