Commissaris Media - Anne Batelaan

Waarde lezer,

Mijn naam is Anne Batelaan en ik heb komend jaar de eer om de functie van Commissaris Media te vervullen binnen het XXVIIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur.
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben 22 jaar, kom oorspronkelijk uit Woerden (maar woon inmiddels al een hele tijd in Rotterdam) en heb inmiddels vier studiejaren Fiscale economie achter de rug. Toen ik als Eurekaweek-deelnemer in aanraking kwam met de CT, was ik al meteen enthousiast, wat ertoe leidde dat ik in mijn eerste studiejaar al direct alle (eerstejaars)activiteiten en borrels wilde bijwonen. Ik heb hierdoor ontzettend veel leuke mensen leren kennen, wat zeker heeft bijgedragen aan mijn studiejaren!

Ik heb de afgelopen jaren deel uitgemaakt van de Activiteiten- en de Bedrijvendagcommissie; twee commissies die ieder op hun eigen manier ontzettend leuk zijn! Afgelopen jaar tijdens de Bedrijvendag begon er al iets te kriebelen; ‘hoe gaaf zou het zijn om deze dag volgend jaar nóg een keer als organisatie (maar dan als bestuur) mee te maken?’. Nou, dat kan, want ik heb afgelopen jaar één van de betere beslissingen genomen om te solliciteren voor het XXVIIe bestuur. Ik denk dit een hele goede keuze is geweest en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om me komend jaar samen met mijn bestuursgenoten in te zetten voor een geweldig CT-jaar!

Naast mijn studie ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en vind ik het heerlijk om hier en daar een rondje om de Kralingse plas te rennen. Ik ben nog altijd voornemens om een keer de hele marathon van Rotterdam te lopen, maar of dat komend jaar gaat lukken weet ik nog niet… Ook schaats ik af en toe in de winter en doe ik zo nu en dan wel eens een lesje yoga (of iets anders). Verder vind ik het erg leuk om met vrienden een drankje te doen en kan ik erg genieten van lekker eten.

Als Commissaris Media zal ik komend jaar verantwoordelijk zijn voor de Media- en de Almanakcommissie. Verder zal ik, samen met de Mediacommissie, de social media helemaal up-to-date houden en zorg ik dat de site regelmatig wordt voorzien van leuke foto’s van borrels en andere activiteiten! Mocht je onze social media-pagina’s nog niet volgen, raad ik je hierbij meteen vast aan dit te doen, om altijd op de hoogte te blijven van alle activiteiten!

Het lijkt me leuk om jullie komend jaar allemaal te zien tijdens borrels of andere activiteiten. Daarnaast staan onze kamers in Sanders en Bayle altijd voor jullie open, dus kom gezellig langs voor een koffietje of theetje! Mocht je meer willen weten over één van bovengenoemde commissies, zoek me op in de kamer, dan vertel ik je hier alles over wat je maar wilt weten!

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Anne Batelaan
Commissaris Media 2019/2020