Commissaris Intern - Yvette Vogler

Waarde lezer, 

Mijn naam is Yvette Vogler, ik ben 22 jaar en ik zal dit jaar de functie van Commissaris Intern binnen het XXVIIIe vervullen. Aankomend jaar begin ik aan mijn master fiscaal recht (directe belastingen) en zal ik mijn bachelor afronden. 

Als Commissaris Intern ben ik verantwoordelijk voor de studiereis. Zelf ben ik twee jaar geleden al mee geweest op reis naar Ho Chi Minhstad, dit was een ontzettend mooie reis. Waar ik nog vaak met genoegen aan terug denk. Dit jaar mag ik, samen met mijn commissie, een nieuwe reis organiseren. Door de huidige situatie omtrent het Coronavirus belooft dit een uitdagende taak te worden. 

Verder zal ik dit jaar het aanspreekpunt zijn bij het Tax Jurisprudence Program, wat ik samen met de desbetreffende commissie organiseer. Tijdens dit programma gaat een selecte groep studenten dieper in op onderwerpen binnen de fiscaliteit door middel van interactieve sessies, verzorgd door verschillende kantoren. Ook zal ik als Commissaris Intern verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de tentamentrainingen. 

Naast alle uitdagende bestuurswerkzaamheden dit jaar hoop ik nog tijd over te houden voor mijn hobby’s. Ik houd erg van sporten maar daarnaast is een etentje met vriendinnen ook altijd meer dan welkom. 

Mocht je vragen hebben over de activiteiten die de Commissaris Intern organiseert of wil je gewoon gezellig een praatje maken, kom dan zeker langs p de CT-kamer! 

Met vriendelijke groet, 

Yvette Vogler
Commissaris Intern 2020/2021