Commissaris Intern - Ruud van Bommel

Waarde lezer, 

Mijn naam is Ruud van Bommel en ik zal dit jaar de functie van Commissaris Intern binnen het XXVIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur vervullen. Ik ben 21 jaar oud en ben 3 jaar geleden vanuit Arnhem naar Rotterdam verhuisd. Deze stap van het verre Oosten naar de Randstad is mij zeer goed bevallen. Ik ben toen meteen lid geworden bij de CT en ik heb in dat jaar veel van de borrels bezocht. Hierdoor leerde ik toen al veel CT’ers kennen.  

In mijn tweede jaar ben ik bij de CT actief geworden door deel uit te maken van de Aanslagcommissie. Toen kwam ik erachter dat je als actief lid nog veel meer betrokken raakt bij de vereniging en je nog veel meer mensen leert kennen. Om deze reden ben ik het jaar daarna dan ook weer actief lid geworden door deel uit te mogen maken van de studiereiscommissie. Met deze commissie hebben we een fantastische week in Kuala Lumpur beleefd. Omdat de studiereiscommissie dit jaar onder mijn verantwoordelijkheid valt, ga ik samen met mijn commissie mijn uiterste best doen om er wederom een geweldige reis van te maken.  

Verder ben ik dit jaar samen met mijn commissie verantwoordelijk voor het Tax Jurisprudence Program. Wanneer je deelneemt aan het Tax Jurisprudence Program zal je op een interactieve manier bezig zijn met verschillende onderwerpen van de fiscaliteit. Het programma is dé manier om jezelf te onderscheiden. Tot slot ben ik nog verantwoordelijk voor het verzorgen van de tentamentrainingen.  

Naast alle bestuurswerkzaamheden ga ik dit jaar proberen om mijn bachelor Fiscaal Recht af te ronden. Verder probeer ik in mijn vrije tijd een beetje Spaans te leren, ben ik altijd in voor een drankje en kijk of speel ik graag een potje voetbal. 

Met mijn onwijs leuke medebestuursleden kijk ik uit naar een mooi CT-jaar, waarin wij je graag ontmoeten op een van de activiteiten of borrels die de CT rijk is. Je kunt ook altijd een kop koffie komen drinken en/of een praatje komen maken op H13-11! 

Met vriendelijke groet,  

Ruud van Bommel
Commissaris Intern 2018/2019