Commissaris Intern - Emma Gunnewijk

Waarde lezer,

Mijn naam is Emma Gunnewijk, ik ben 22 jaar en ik zal dit jaar de functie van Commissaris Intern binnen het XXVlle bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur vervullen. Afgelopen jaar heb ik de premaster Fiscale Economie afgerond en ben ik actief geworden bij CT door commissielid te worden bij de Carrièretrajectcommissie.

Als Commissaris Intern ben ik verantwoordelijk voor de studiereis. Afgelopen jaar had ik de eer om mee te mogen op de studiereis naar Ho Chi Minhstad, wat een ontzettend mooie ervaring was. Dit jaar mag ik, samen met mijn commissie, een nieuwe reis organiseren en ik zal mijn uiterste best doen om hier opnieuw een fantastische reis van te maken.

Verder zal ik dit jaar het aanspreekpunt zijn voor het Tax Jurisprudence Program, wat ik samen met de desbetreffende commissie organiseer. Tijdens dit programma gaat een selecte groep studenten dieper in op  onderwerpen binnen de fiscaliteit door middel van interactieve sessies, verzorgd door verschillende kantoren. Ook zal ik als Commissaris Intern verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de tentamentrainingen.

Naast alle bestuurswerkzaamheden zal ik beginnen aan mijn master Fiscale Economie. Ook hoop ik tijd over te houden voor mijn hobby’s. Ik houd erg van koken en ik vind het leuk om nieuwe eettentjes te ontdekken in Rotterdam, waar ik al vanaf het begin van mijn studententijd woon.

Mocht je vragen hebben over de activiteiten die de Commissaris Intern organiseert of wil je gewoon gezellig een praatje maken, kom dan zeker langs op de CT-kamer voor een kop koffie!

Met vriendelijke groet,

Emma Gunnewijk
Commissaris Intern 2019/2020