Commissaris Intern - Djayanta Vlieger

Waarde lezer, 

Mijn naam is Djayanta Vlieger en dit jaar mag ik met trots de functie van Commissaris Intern binnen het XXXe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur vervullen. Ik ben 21 jaar en opgegroeid in Leidschendam, maar momenteel woon ik in het prachtige Kralingen. Inmiddels heb ik mijn bachelor afgerond, dus dit jaar begin ik aan mijn master Fiscaal Recht. Naast het studeren houd ik ervan om lekker te eten, buiten te zijn met vrienden en vriendinnen en om te reizen. Ook ben ik een familiemens, dus wanneer het kan breng ik mijn tijd met hun door. 

CT is daarnaast een mooie toevoeging geweest aan mijn studententijd. Naast de leuke activiteiten die CT organiseert zoals de borrels, kantoorbezoeken en reisjes heb ik mij de afgelopen jaren ook actief ingezet voor de vereniging. Zo heb ik in mijn tweede jaar deel uitgemaakt van de activiteitencommissie en heb ik het afgelopen jaar in de studiereiscommissie al mee mogen helpen met het organiseren van de zeer geslaagde studiereis naar Dubai! In deze tijd bij de vereniging heb ik mijn beste vrienden leren kennen, veel gezelligheid meegemaakt en me veel kunnen ontwikkelen, maar dit jaar ga ik een stapje verder met mijn bestuursfunctie. 

Ik mag dit jaar weer met een nieuwe studiereiscommissie de studiereis organiseren naar een nog onbekende locatie. De afgelopen jaren is de CT afgereisd naar onder andere New York, Panama, Kuala Lumpur, Curacao en Ho Chi Minhstad. Tijdens de reis worden verschillende kantoren bezocht, maar er is ook genoeg tijd voor ontspannen en leuke activiteiten met elkaar. Voor B3- en masterstudenten is de studiereis dus de ideale kans om kennis te maken met internationale kantoren en met een nieuwe cultuur. Dit jaar wordt er wederom een mooie reis voor jullie neergezet, die je zeker niet wil missen!

Ook ben ik verantwoordelijk voor de gratis (!) tentamentrainingen voor iedere jaarlaag. Bij deze tentamentraining wordt je door een kantoor klaargestoomd voor je aankomende tentamen. Houd hiervoor goed je mail en de socials in de gaten!

Hiernaast organiseer ik het Tax Jurisprudence Program (TJP). Binnen TJP worden in samenwerking met verscheidene kantoren  11 fiscaal-inhoudelijke sessies neergezet over actuele onderwerpen. Dit is een interessant programma voor B3- en masterstudenten die naast hun studie meer kennis op willen doen over fiscale onderwerpen en willen netwerken met verschillende kantoren. 

Ik heb ontzettend veel zin om een mooi jaar neer te zetten en ik kijk ernaar uit om jullie allen te zien! Mocht je vragen hebben over één van de activiteiten georganiseerd door de Commissaris Intern, stel ze dan gerust. Je bent altijd welkom op de kamer, ook om even gezellig te kletsen!

Met vriendelijke groet, 

Djayanta Vlieger
Commissaris Intern 2022/2023