Commissaris Extern - Tong Tong Wang

Waarde lezer,

Ik ben Tong Tong Wang, ik ben 21 jaar en vervul dit jaar de functie van Commissaris Extern binnen de R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Dit jaar ben ik van plan mijn Bachelor Fiscaal Recht af te ronden en mijn Civiel Effect te behalen.

Naast mijn studie vind ik het leuk om te koken, te borrelen en soms een festival mee te pakken. Hoewel ik vorig jaar voor het eerst actief ben geweest, ben ik altijd bij CT betrokken geweest. In mijn eerdere jaren heb ik vooral veel borrels en andere informele activiteiten bijgewoond. Ik kan met zekerheid zeggen dat CT een mooie toevoeging is geweest, en nog steeds is, op mijn studententijd. Het geeft mij dan ook voldoening te weten dat ik door middel van mijn bestuursfunctie wat terug doen voor de vereniging.

De Bedrijvendagcommissie heeft mij veel geleerd over de formele kant van de vereniging. Mijn bijdrage als commissielid heeft dan ook mijn interesse voor de functie als Commissaris Extern opgewekt. Dit jaar mag ik weer het grootste fiscale recruitmentevenement van Nederland organiseren samen met de Bedrijvendagcommissie. Deze dag is de uitgelezen kans om jouw potentiële werkgever te ontmoeten. Ik raad jullie zeker aan om hier aanwezig bij te zijn! Daarnaast zal ik samen met mijn Carrièrecommissie het Carrièretraject verzorgen. Samen met deze commissie zullen wij workshops op het gebied van softskills voor jullie organiseren.

Als Commissaris Extern ben ik het aanspreekpunt voor onze partners. Het is mijn taak om deze relaties te onderhouden en nieuwe contacten te leggen met potentiële partners. In de zomerperiode heb ik de acquisitie met de voorzitter gedaan. Dit is essentieel, omdat de vereniging hierdoor haar formele en informele activiteiten kan organiseren.

Ik kijk uit naar alle activiteiten en evenementen die dit collegejaar worden georganiseerd. Mocht je nog vragen hebben over mijn functie of wil je gezellig een kopje koffie drinken, dan kun je mij altijd vinden in Sanders of Bayle. Ik zie jullie bij de volgende borrel!

Met vriendelijke groet,

Tong Tong Wang
Commissaris Extern 2021/2022