Commissaris Extern - Eline Boedhoe

Waarde lezer,

Mijn naam is Eline, ik ben 22 jaar oud en ik heb dit jaar het genoegen om de rol van Commissaris Extern te vervullen.

Even kort over mijzelf: ik ben geboren en getogen in de parel van het Zuiden (Breda!!), dus de woorden “worstenbroodje” en “carnaval” hoor je bij mij vaak voorbij komen.  Na een jaartje heen en weer reizen op het traject met de meeste vertraging was het toch tijd om Brabant te verruilen voor onze allermooiste rotstad. Ik woon nu al ruim 2 jaar in Rotterdam en geniet hier nog met volle teugen van al wat het studentenleven te bieden heeft.

Ik ben voornemens dit jaar nog een paar laatste vakken van de bachelor af te ronden om zo ook dat felbegeerde papiertje te behalen. Gelukkig biedt CT nog genoeg goede afwisseling, waardoor het niet alleen een jaar vol schoolboeken zal zijn. 

Dat had ik in mijn eerste jaar gelukkig meteen al door, wat ervoor zorgde dat ik als eerstejaars lid meteen besloot mee te gaan op de fameuze skireis. Ik denk dat dit een van mijn beste keuzes is geweest, aangezien ik hierdoor meteen de CT “ingerold” ben. Na vorig jaar een commissie te hebben gedaan (Accooooo), vond ik het toch tijd om me met de formelere kant van de vereniging te gaan bemoeien. 

Als commissaris extern ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle kantoren waarmee wij samenwerken en voerde ik samen met de voorzitter ook alle acquisitiegesprekken in de zomerperiode. Ik kijk hierbij met de kantoren mee wat hun behoeften zijn en probeer daarna een passende samenwerking aan te gaan die ons beiden verder helpt. Deze gesprekken zijn essentieel voor de vereniging, zodat wij al onze activiteiten (zowel formeel als informeel) kunnen blijven aanbieden. Ook organiseer ik dit jaar ons grootste evenement: de Bedrijvendag. Samen met de bedrijvendagcommissie trachten we dit recruitmentevenement wederom succesvol neer te zetten. Dit jaar zal de bedrijvendag plaatsvinden op 10 februari, schrijf je tegen die tijd dus vooral in! Naast een lekkere lunch is het de uitgelezen kans om meer te weten te komen over potentiële werkgevers.

Ook willen we jullie graag klaarstomen voor alles wat met solliciteren te maken heeft. Daarom organiseer ik samen met de carrierecommissie een aantal softskill-sessies die je verder helpen met bijvoorbeeld het opstellen van een goed cv of tips and tricks om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Onmisbaar dus voor je toekomst!

Ik kan dan ook niet wachten om jullie te zien op een van de evenementen van CT, maar ook op de kamer (Sanders of Bayle) zie ik jullie graag langskomen.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Eline Boedhoe
Commissaris Extern 2022/2023