Consultant VAT Advisory (Nationaal)

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Baker Tilly
Type
Startersfunctie
Locatie
Rotterdam,Amsterdam,Utrecht
Branche / Vakgebied
Indirect Tax

Omschrijving

Wil jij onderdeel uitmaken van onze groeiende VAT & Advisory praktijk waar je klanten in de nationale btw-praktijk gaat adviseren en kijk je er naar uit om in een jonge en energieke omgeving het beste uit jezelf te halen? Wij zijn op zoek naar een Consultant VAT & Advisory voor de nationale btw-praktijk.

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van fiscaal recht of fiscale economie. Een accent op indirecte belastingen binnen de studierichting is een pré.
  • Je hebt 0 tot 3 jaar ervaring binnen de BTW.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent creatief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld.
  • Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet.
  • Je bent inventief en accuraat met een dienstverlenende instelling.

En dit ga je doen
Het VAT & Advisory team is een jong en sterk groeiend team dat bestaat uit 17 professionals. Naast VAT Advisory consultants bestaat dit team uit VAT Compliance consultants. Wij hebben een centrale rol op internationaal niveau als onderdeel van het Baker Tilly International netwerk. Dit staat garant voor uitdagend en afwisselend werk op internationaal niveau.

We verwachten dat je als Consultant VAT & Advisory makkelijk contact maakt met collega's en graag met hen samenwerkt. Bovendien ben je in staat om klanten op voornamelijk nationaal niveau te adviseren en te helpen met btw-vraagstukken. In de (gezamenlijke) contacten met klanten signaleer je hun behoeften, trends en fiscale voordelen waar je snel en adequaat op in weet te spelen.

Het hechte team werkt normaal gesproken vanuit het hele land op de verschillende Baker Tilly kantoren. In deze digitale tijd profileren we ons via vele webinars, online cursussen en social media. We houden dagelijks online korte vergaderingen, een wekelijkse teamvergadering en veel online borrels en quizzen om het team-gevoel sterk te houden.

We zorgen goed voor je
Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een company car.

Klaar voor de volgende stap?
Solliciteer direct via deze link. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

 

Heb je nog vragen?
Stel ze aan Sandra Weeland (Campus Recruiter) via 06-15539236.