BTW adviseur

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
PKF Wallast
Type
Startersfunctie
Locatie
Delft
Branche / Vakgebied
Indirect Tax

Omschrijving

In de functie van BTW adviseur adviseer je een gevarieerde cliëntenportefeuille op het gebied van de indirecte belastingen. Samen met de nieuwe partner op het gebied van btw, ga je aan de slag met het opzetten van een team. Wij zijn een groeiende, ambitieuze organisatie met een interessante combinatie van MKB+ bedrijven, grote (internationale) organisaties en non-profit instellingen als cliënten. Internationaal werken wij samen met de buitenlandse kantoren uit het PKF-netwerk.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie
 • Je hebt eventueel aanvullende cursussen/opleidingen gevolgd op btw gebied
 • Je bent energiek en ondernemend en beschikt over commerciële en sociale vaardigheden
 • Je kan samenwerken met verschillende collega’s uit andere vakgebieden

Wat krijg je?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Je komt in aanmerking voor een auto van de zaak
 • Goed carrièreperspectief
 • Volledige studiekostenvergoeding
 • Goede werk-privébalans          
 • Premievrij pensioen
 • 29,5 vakantiedagen +9,5 verlofdagen bijkopen of verkopen
 • Eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid om parttime te werken
 • Vitaliteitsbonus

Team
Het btw-team bestaat op het moment uit 8 collega's. Samen met de partner indirecte belastingen zorg je voor de verdere uitbouw van de btw-praktijk. Je wordt meteen meegenomen in alle dagelijkse werkzaamheden zoals het contact met cliënten. In je dagelijkse advisering houd je rekening met de wensen van de klant, je signaleert snel kansen en risico’s en betrekt proactief de adviseurs op andere gebieden. Binnen de groeiende organisatie, begeleid je jonge collega’s en krijg je de ruimte om te ondernemen.

Vragen? Neem contact op met:

Jan Sanders
Senior BTW adviseur
015 – 261 31 21