Werkstudent Immigration Tax

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Briddge
Type
Werkstudentschap
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Immigration Tax

Omschrijving

Ter ondersteuning van ons Immigratie team ben ik op zoek naar studenten met een financiële of Tax achtergrond. Klinkt gek, Immigratie en financieel; ik zal het uitleggen. Ons Immigratie team houdt zich ook veelal bezig met het aanvragen van de 30% regeling voor werknemers van onze cliënten. Hier komt een deel administratie bij kijken maar ook zeker een groot deel cijfermatig inzicht. Heb je interesse om naast jouw studie binnen een internationaal georiënteerd bedrijf te mogen werken, waar je te maken krijgt met zowel het juridische als het financiële aspect? Bel me als je hier mee over wilt weten! 085-0187471 of mail naar pascal@briddge.com