Student-stagiair

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Hertoghs Advocaten
Type
Stage
Locatie
Rotterdam,Amsterdam,Breda
Branche / Vakgebied
Formeel Belastingrecht

OmschrijvingJoin the Hertoghs Elite Squad

Loop 8 weken mee als volwaardige kantoorgenoot

 Ben je benieuwd hoe het écht is aan de top in fiscaal procesrecht en financieel economisch strafrecht? Wil je weten hoe je leven eruit kan zien na je master fiscaal recht en/of strafrecht? Join the Hertoghs Elite Squad in Amsterdam, Breda of Rotterdam!

In een fulltime stage van 8 weken loop je mee in actuele zaken, inclusief verhoren en zittingen. Je schuift aan bij onze vaklunch, helpt juridische uitdagingen op te lossen en bent uiteraard welkom bij onze events. Twee maanden lang ben jij een volwaardig kantoorgenoot.

Het beeld dat je hebt van de advocatuur zou bij ons weleens compleet kunnen omdraaien. Hertoghs heeft een open cultuur, zonder rangen en standen. We werken nadrukkelijk samen in teams. Ieders inbreng wordt gewaardeerd, elke mening telt. Mits goed onderbouwd uiteraard. En als de stage goed bevalt, zou je zomaar kunnen blijven plakken. Want wij zijn altijd op zoek naar goede mensen voor onze bloeiende praktijk.

Voor studenten met een grote reisafstand bestaat de mogelijkheid om tijdens de stage huisvesting te regelen.

Wil jij bij ons stage lopen? Wees er snel bij!

Spreekt ons kantoor en de niche je aan? Stuur je motivatiebrief, met cv, studieresultaten aan onze officemanager Pia Vorsselmans: vorsselmans@hertoghsadvocaten.nl. Buiten juli en augustus ben je het hele jaar welkom.

Spreekt je brief ons aan, dan nodigen we je direct uit voor een kennismaking. Je ontmoet een van onze advocaten en onze directiesecretaresse of officemanager. Binnen een paar dagen laten we je weten of je aan de slag kunt als stagiair.