Stage (Fiscale) Economie

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Panteia
Type
Stage
Locatie
Zoetermeer
Branche / Vakgebied
Research
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Stage (Fiscale) Economie

Ben je op zoek naar een leuke en interessante stage? Dan is Panteia wellicht iets voor jou. Het team Economie heeft een stageplek beschikbaar bij een binnenkort startend onderzoek.

Panteia is een allround onderzoeksbureau voor economisch en sociaal beleidsonderzoek, transportonderzoek, data analytics en marktonderzoek. We werken voor internationale, nationale en regionale overheden, branche- en intermediaire organisaties en bedrijven. We adviseren onze klanten hoe doelgroepen in beweging gezet kunnen worden om de gewenste veranderingen op een efficiënte manier te bereiken. Panteia draagt op een verantwoorde en duurzame wijze bij aan sociale en economische vooruitgang, kort samengevat: Research to Progress.

Gedurende een stage kun je kennis maken met de manier waarop Panteia data analysering, marktonderzoek, beleidsonderzoek en beleidsadvies doet. Een stage is in principe voor minimaal 3 en maximaal 6 maanden (minimaal 32 uur per week) en is bedoeld om werkervaring op te doen.

Wij zoeken analytische geesten met interesse in onderzoeks- en adviesprojecten. Ook ben je een teamspeler en ben je creatief en oplossingsgericht. Tenslotte heb je een vlotte pen en een heldere en aansprekende schrijfstijl.

Wij bieden je behalve nuttige werkervaring en een stagevergoeding een prettige werksfeer en een prima werkplek met uitstekende voorzieningen.

Ben je geinteresseerd in deze stageplek? Neem dan contact op met Christiaanse-Taxateur via bestuur@christiaanse-taxateur.nl.