Werkstudent

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Buren
Type
Werkstudentschap
Locatie
Den Haag,Amsterdam
Branche / Vakgebied
Corporate Tax, International Tax, Legal
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

BE UNSTOPPABLE 

BUREN is een dynamisch kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, bran-che-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij BUREN vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken. 

Bij BUREN houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij BUREN op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en finan-cieel recht. BUREN adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland en heeft een omvangrijk netwerk van verscheidene vooraanstaande buitenlandse advocatenkantoren. 

Werken bij Buren 
BUREN is altijd op zoek naar jonge ambitieuze en ondernemende advocaat – stagiaires, kandidaat-notarissen of fiscalisten die in een snel groeide (inter)nationale praktijk willen werken. Wij zoeken mensen die naast een goed analytisch verstand, een sterke persoonlijkheid en een gezonde dosis-humor ook een brede maatschappelijke kennis en ontwikkeling hebben. 

Werkstudent 
Een juridisch inhoudelijke baan naast je studie is natuurlijk de perfecte aanvulling voor ambitieuze studenten. De precieze invulling van de functie als werkstudent wordt altijd in overleg samengesteld, met inachtneming van je studie maar ook met de verwachtingen van BUREN.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via www.burenlegal.com of stuur een e-mail naar vacature@burenlegal.com t.a.v. Florine Miedema.