Juridisch assistentschap

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Van Doorne
Type
Werkstudentschap
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Legal
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Van Doorne biedt een selecte groep studenten de mogelijkheid om naast de studie als Juridisch Assistent werkzaam te zijn. Als Juridisch Assistent werk je twee tot drie dagen per week voor een periode van drie maanden bij een expertisegebied naar keuze en verricht je verschillende juridische ondersteunende werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een parttime arbeidsovereenkomst aangeboden voor drie maanden met een marktconform salaris. Daarnaast worden je reiskosten vergoed. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vrijdagmiddagborrels in ons eigen bruine café, (sport)evenementen, studentenuitjes, het kerst- en zomerfeest en het stagiair- en medewerkersweekend.

Solliciteren
Ben je Masterstudent Rechtsgeleerdheid en heb je interesse om als Juridisch Assistent ervaring op te doen in de praktijk, ga dan direct naar het sollicitatieformulier. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, een kopie van je originele cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en). Motiveer je keuze voor Van Doorne en geef ook aan naar welk expertisegebied je voorkeur uitgaat. Op basis van je stukken besluiten we of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

De sollicitatieprocedure bestaat, naast een gesprek met de mentor van het rechtsgebied van je voorkeur en de recruiter, uit het maken van een online assessment. Hiermee testen we je cognitieve vaardigheden. Binnen enkele dagen laten we je weten of je een aanbod krijgt om als Juridisch Assistent bij ons aan de slag te gaan.

Voor vragen over het Juridisch Assistentschap en de actuele beschikbaarheid per expertise kun je contact opnemen met één van onze recruiters:

Jet Krijger
T: +31 20 67 89 338
M: +31 6 55 79 03 92
E: Krijger@vandoorne.com

Isabel Kooij
T: +31 20 67 89 389
M: +31 6 15 59 21 84
E: Kooij@vandoorne.com