Junior Belastingadviseur

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
HLB
Type
Startersfunctie
Locatie
Rotterdam,Den Haag,Amsterdam,Groningen,Emmen,Eindhoven,Utrecht
Branche / Vakgebied
Corporate Tax, Employment Tax, Indirect Tax, International Tax
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Junior Belastingadviseur – HLB Nederland

Of het gaat nu over vennootschapsbelasting of een bedrijfsopvolging, niets is zo interessant als fiscale vraagstukken. Dat vind jij, maar je begrijpt ook dat ondernemers daar soms anders over denken. Terwijl deze vragen juist voor hun van belang zijn! Daarom wil je hen graag helpen. Bij HLB kan dat.

Als Junior Belastingadviseur werk je in een multidisciplinair team dat regionale klanten fiscaal en financieel adviseert en ontzorgt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de fiscale praktijk. Doordat je bijblijft op het gebied van fiscale ontwikkelingen, kun je klanten met de meest uiteenlopende vragen helpen. Denk bijvoorbeeld aan herstructureringen, fusies en overnames, bedrijfsopvolgingen, het opstellen van overeenkomsten, estate-planningen, aangiften van inkomsten- en vennootschapsbelasting of fiscale vragen over bitcoins.

Jij doet waar jij goed in bent, zodat jouw klanten zich volledig kunnen toeleggen op waar zij goed in zijn: ondernemen. Je ondersteunt de (senior) belastingadviseurs bij het tot stand komen van een advies, onderzoekt fiscale mogelijkheden en toetst deze aan de regelgeving. Als onderdeel van het leerproces stel je zelfstandig aangiften op, verricht je de daaruit voortkomende werkzaamheden en onderhoud je contact met de klant en de Belastingdienst.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en partners, en kunt altijd bij hen terecht met vragen. Zo kun jij blijven ontwikkelen én iets betekenen voor ondernemers en familiebedrijven uit de regio. Samen werken we aan morgen!

Wat we verder bieden

- 40-urige werkweek en 30 vrije dagen.
- Informele sfeer waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor ontspanning.
- Hoogste kwaliteit en deskundigheid
- Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen

Over jou…

- (bijna) afgeronde fiscale WO opleiding; Fiscale economie of Fiscaal Recht.
- Nauwkeurig en kwaliteitsgericht
- Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig
- Ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving.

Over ons…

HLB is een wereldwijde advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar netwerk adviseert ze met name familiebedrijven en het MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Wil jij samen met ons werken aan morgen, maar staat er geen concrete vacature open? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden op onze vestigingen? Neem dan een kijkje op www.werkenbijhlb.nl. Op de website vind je meer informatie over HLB en de verschillende kantoren. Spreekt dit je aan, wil je direct solliciteren of heb je vragen neem dan contact op met onze recruiter Joyce van der Kolm,
T: 06-28497934,
E: werken@hlb.nl