Loop mee met CT; 1/4 Rotterdamse Marathon

Met een team CT'ers gaan we op zondag 5 april de 1/4 Marathon van Rotterdam lopen voor het goede doel!

Niet alleen is 'De Mooiste' een goede manier om fit te worden/blijven, maar ook is het een heel mooie kans om je op een vrij eenvoudige wijze in te zetten voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Deelname aan de kwartmarathon kost €29,-, wat je bij inschrijving zelf dient te betalen. Maarrrr, natuurlijk is het de bedoeling om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis, en als je goed je best doet kan je zomaar je inschrijfgeld terugverdienen. Als je namelijk €40,- ophaalt voor het goede doel, zal CT de helft van je inschrijfgeld (€14,50) aan je terugbetalen! Als je €70,- ophaalt voor het goede doel, zal CT je volledige inschrijfgeld terugbetalen! En degene uit het CT-team die het állermeest inzamelt, krijgt een mooie prijs!

Let op: de organisatie van de Rotterdam Marathon heeft besloten het evenement uit te stellen in verband met het coronavirus.

 

Mocht je je niet helemaal comfortabel voelen bij het rennen van 10km, dan kan je natuurlijk ook nog doneren zonder mee te rennen, én het CT-team komen supporten op 5 april!

Inschrijven kan tot en met 8 maart (tenzij de marathon eerder vol zit); doneren kan natuurlijk nog tot en met 5 april.

Voor meer informatie over het goede doel waarvoor het CT-team loopt, zie onder meer deze site.