Fiscale Bedrijvendag 2020

De Fiscale Bedrijvendag 2020 zal plaatsvinden op vrijdag 14 februari 2020 in Stadion Feijenoord (De Kuip). Tijdens de Fiscale Bedrijvendag krijg jij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met maar liefst 27 verschillende toonaangevende belastingadvies- en advocatenkantoren. Benieuwd welke kantoren dat zijn? Meld je dan snel aan! Inschrijven is mogelijk tot en met 31 januari. Neem vooral een kijkje op de partnerpagina voor meer informatie over de verschillende deelnemende kantoren. 

Je kunt je aanmelden voor de gehele dag, of enkel voor de ochtend of de middag.

Volledige programma
De Fiscale Bedrijvendag 2020 bestaat uit de volgende onderdelen:
- Plenaire sessie;
- Individuele gesprekken met kantoren (tijdens de plenaire sessie);
- Driegangenlunch;
- Bedrijfsworkshops;
- Recruitmentborrel.
Wil je deelnemen aan alle onderdelen, kies dan voor 'Volledige programma'.
 

Ochtendprogramma
Het ochtendprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:
- Plenaire sessie;
- Individuele gesprekken met kantoren (tijdens de plenaire sessie);
- Driegangenlunch.
Wil je enkel deelnemen aan deze onderdelen, kies dan voor 'Ochtendprogramma'. 
 

Middagprogramma
Het middagprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:
- Driegangenlunch;
- Bedrijfsworkshops;
- Recruitmentborrel.
Wil je enkel deelnemen aan deze onderdelen, kies dan voor 'Middagprogramma'. 
 

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende onderdelen. 

Individuele gesprekken
Op het moment dat jij jezelf inschrijft voor de Fiscale Bedrijvendag 2020, krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je individuele gesprekken met kantoren wenst aan te gaan. Deze variëren van een heel vrijblijvend oriënterend gesprek tot een concrete bespreking van een werkstudentschap of een stage. Dit is dé manier om persoonlijk in contact te komen met één van de kantoren en om jouw carrièremogelijkheden te bespreken. De gesprekken zullen plaatsvinden in speciale business units en zullen ongeveer 25 minuten in beslag nemen. Jij wordt voor een dergelijk gesprek geselecteerd op basis van jouw cv. Door deze gesprekken krijgt een kantoor de kans om jou beter te leren kennen en krijg jij de mogelijkheid om een goed beeld te scheppen van de verschillende potentiële werkgevers. Wil jij de medewerkers van een kantoor ontmoeten, de bedrijfscultuur van een kantoor ontdekken of ben jij geïnteresseerd in een stageplek of werkstudentschap? Meld je dan aan voor een individueel gesprek!

Plenaire sessie
Tegelijkertijd met de individuele gesprekken zal er een plenaire sessie plaatsvinden voor diegenen die geen individuele gesprekken met kantoren hebben. Tijdens de plenaire sessie zal een aantal kundige gastsprekers hun visie op het thema belichten en is er ruimte voor discussie. Over de jaren heen hebben we al de nodige experts uit het bedrijfsleven, de adviespraktijk, het onderwijs en de overheid mogen ontvangen. Wie dit jaar het podium zal betreden, wordt binnenkort bekend gemaakt op de Instagram-pagina, dus houd deze in de gaten!

Driegangenlunch
Na de individuele gesprekken en de plenaire sessie zal er een driegangenlunch plaatsvinden. Tijdens iedere gang zal je bij een ander kantoor aan tafel zitten. Dit geeft de mogelijkheid om samen met de medewerkers van de verschillende kantoren je ervaringen en indrukken van de dag uit te wisselen. Tevens biedt dit de mogelijkheid om op een ontspannen manier contact te leggen met potentiële werkgevers.

Bedrijfsworkshops
De verschillende deelnemende kantoren zullen hun eigen invulling geven aan de workshops. Het is een laagdrempelige manier om de sfeer van een kantoor te proeven en door middel van interactie het specifieke karakter van dat kantoor te leren kennen. In totaal zul je drie bedrijfsworkshops volgen.

Recruitmentborrel
Na drie workshoprondes is er onder het genot van een hapje en een drankje de tijd om alle opgedane ervaringen te verwerken en deze te delen met medestudenten. Ook biedt de recruitmentborrel de uitgelezen kans om op informele wijze al je vragen te stellen aan de aanwezige kantoren.