Hertoghs

 

Fiscaal advocaat

De fiscaal advocaat onderscheidt zich van de belastingadviseur door juist te doen wat de adviseur niet doet: hij procedeert en geeft geen belastingadviezen. Onze advocaten verschijnen op het toneel zodra de problemen tussen fiscale overheid en belastingplichtige niet meer opgelost kunnen worden. Een treffend voorbeeld is een onverwacht bezoek van de FIOD. De cliënt of zijn adviseur heeft dan dringend behoefte aan een gespecialiseerde verdediging en daarvoor zijn zij bij Hertoghs advocaten beslist aan het juiste adres!

Finest hour

Onze advocaten hebben een ruime ervaring in het voeren van tal van fiscale, straf- en bestuursrechtelijke procedures, die desnoods tot aan de Hoge Raad worden gevoerd.  Een goed pleidooi geldt hierbij min of meer als het finest hour van de advocaat. Dit betekent overigens niet dat wij primair afkoersen op het voeren van langdurige procedures of het pleiten op een openbare strafzitting.

 

Het kan veel voldoening geven als wij er voor onze cliënt in slagen binnen dit krachtenveld een gunstig compromis in de wacht te slepen.

Durf jij het aan?

Durf jij een studentenstage aan bij ons kantoor? Of ben je benieuwd welke wereld achter deze woorden schuilgaat? Wij bieden studenten Fiscaal Recht en/of Strafrecht in hun masterfase de mogelijkheid op ons kantoor gedurende vier weken een fulltime studentenstage te lopen. Richt daartoe tijdig een verzoek met cv, studieresultaten en gewenste stageperiode tot onze managing director Peter van der Westerlaken (westerlaken@hertoghsadvocaten.nl).